Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Сторінка на стадії наповнення.

 
15 Квітня, 2024 р., 10:55
До відома мешканців району оприлюднюємо, повідомлення про плановану діяльність, яка підлягає оцінці  впливу на довкілля, та стосується  спорудження енергоблоків №5 та № 6  на майданчику Хмельницької атомної електростанції.
05 Квітня, 2024 р., 16:40
Заступник керівника виконавчого апарату Тетяна Павлова-Багрійчук взяла участь у форумі "ПРО_ТИ_ДІЙ" який відбувся у сьогодні у Луцькому національному технічному університеті.
19 Березня, 2024 р., 14:53
Відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.
19 Березня, 2024 р., 11:41
У районній раді провели засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності,
19 Березня, 2024 р., 10:23
У районній раді провели засідання постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району.
17 Березня, 2024 р., 09:28
Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення! Вітаємо вас з професійним святом. Ваша робота – одна з найважливіших складових господарського комплексу району. Адже це – тепло і затишок в оселях, охайність і чистота вулиць, доступні та доброякісні побутові послуги. Існування цих та інших простих благ – невід’ємна частина добробуту людей, а відтак і запорука їх хорошого настрою та гарного самопочуття.
10 Березня, 2024 р., 10:20
Сьогодні вся Україна із скорботою вшановує пам’ять великого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка. Життя, діяльність такої великої постаті як Шевченко буде оцінюватись ще не однією сотнею поколінь.   Важким було його життя - рано втративши матір, а потім і батька, він з дитинства зазнав багато горя і знущань. З 47 років життя поет пробув 24 роки у кріпацтві, 10 на засланні, а решту — під наглядом жандармів. Революційна творчість Шевченка була одним із головних чинників формування національно-політичної свідомості народних мас України. Вплив Шевченка на різні сторони духовного та національного життя нації відчуваються і сьогодні. 10 березня 1861 року, тобто в такий самий як сьогодні день,  не  стало великого Кобзаря.  На кошти друзів 13 березня його було поховано спочатку на Смоленському православному кладовищі в Петербурзі. Після того, як п'ятдесят вісім днів знаходився прах Т. Г. Шевченка в Петербурзі, його домовину, згідно із заповітом, за клопотанням Михайла Лазаревського, після отримання ним дозволу в квітні того ж року, перевезено в Україну і перепоховано на Чернечій горі біля Канева. Немає великого поета, але жива пам’ять про нього. Кожна наша родина має збірку творів великого Кобзаря. З дитинства ми знаємо на пам’ять його величні вірші. Адже Шевченкові належить виняткова роль у формуванні української національної ідеології, надавши українській мові статусу мови літературної. 
09 Березня, 2024 р., 10:22
9 березня вся Україна, все прогресивне людство, яка  знає та шанує великого українського Кобзаря відзначає 210 річницю від Дня народження Великого сина України - Тараса Григоровича Шевченка. Життя, діяльність такої великої постаті як Шевченко буде оцінюватись ще не однією сотнею поколінь. 
08 Березня, 2024 р., 09:31
Щиро вітаємо вас з Міжнародним жіночим днем – святом весни, ніжності та краси! Жінка, як і весна, несе світу життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь