Луцька районна рада
Волинська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

07 Червня, 2024 р., 16:25
Голова Луцької районної ради Тетяна Павлова-Багрійчук та депутати районної ради: Лариса Понєдєльник, Алла Сафонік, Олександр Шабала, Неля Шумчук під час візиту до Горохівської громади відвідали комунальне підприємство "Горохівська багатопрофільна лікарня" та Горохівський фаховий коледж ЛНУП.
07 Червня, 2024 р., 12:00
Під час візиту голови Луцької районної ради Тетяни Павлової-Багрійчук до Горохівської громади відбулася зустріч з заступником голови Горохівської міської ради Олексієм Гайдуком, секретарем ради Наталією Ковальчук. На зустрічі були присутні начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності  – головний бухгалтер Галина Воробій, начальник  юридичного відділу Юрій Мудрак, депутати Луцької районної ради Алла Сафонік, Неля Шумчук.
07 Червня, 2024 р., 11:58
У районній раді провели засідання постійної комісії з питань освіти, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, соціального захисту населення, охорони здоров’я, сім’ї, молоді, спорту та туризму, міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків.
06 Червня, 2024 р., 12:36
У районній раді відбулось засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією.
06 Червня, 2024 р., 09:19
Шановні журналісти - прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. Пристрасне слово журналіста не просто піднімає дух – воно зцілює у людях віру, вселяє надію та є неоціненною підтримкою на шляху якісних перемін у житті. Кожний з вас на своєму робочому місці творить історію сьогодення – без прикрас, правдиво і об’єктивно відображаючи сучасність. Через багато років наші нащадки аналізуватимуть непростий час, у якому доводиться жити нашому поколінню, не лише із підручників, а й з газетних і телевізійних архівів. Професія журналіста  є визначною, адже простір, у якому ви працюєте, цілком відображає стан дотримання прав і свобод у всьому суспільстві. Журналістика є однією з головних підвалин, на яких ми будуємо демократичну державу та утверджуємось як сучасна європейська нація. 
05 Червня, 2024 р., 15:33
У районній раді провели засідання постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства, земельних відносин.
05 Червня, 2024 р., 13:28
У районній раді відбулось засідання постійної комісії з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району під головуванням Юрія Бондарука.
04 Червня, 2024 р., 15:51
Сьогодні, 4 червня 2024 року голова районної ради Тетяна Павлова- Багрійчук разом з заступником голови Луцької районної державної адміністрації Аллою Ганіч урочисто вручили посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня» за сумлінне виконання материнського обов’язку, доброту, сердечну щирість та зразкове виховання дітей матерям Луцького району.
01 Червня, 2024 р., 09:32
У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Водночас це й свято батьків – тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Діти наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української юні, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.  Для нашої країни цей день має особливе значення, бо сьогодні наші діти стали свідками страшних знущань від рук російських окупантів. Їхня доля зараз, як ніколи, залежить від нас, адже діти – це наше майбутнє та майбутнє нашої країни. Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя. Саме діти наповнюють серця кожного дорослого щирою радістю і теплотою. І саме в цей час вони потребують любові, турботи та батьківської ласки. Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День захисту дітей бажаємо кожній дитині мирного неба, міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу країну, а кожен її маленький мешканець буде здоровим і щасливим! ! 
 
31 Травня, 2024 р., 12:31
Графік проведення засідань постійних комісій Луцької районної ради

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь