Луцька районна рада
Волинська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників суду

Дата: 15.12.2023 09:34
Кількість переглядів: 61

Шановні судді та працівники судів прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників суду!

Враховуючи важливу роль судів у забезпеченні дієвої системи правосуддя, яка гарантує надійний захист прав і свобод людини, утвердження загальнодемократичних засад судочинства, підвищення рівня правосвідомості в українському суспільстві  Указом Президента України 8 грудня 2000 року установлено професійне  свято в Україні – День працівників суду, яке відзначається щорічно 15 грудня.

Сьогодні, коли наша держава прямує тернистим шляхом побудови громадянського суспільства, важко переоцінити роль і місце в цьому процесі судової гілки влади. Адже судова система незалежної України стала на шлях утвердження європейських стандартів, пріоритету прав людини та незалежності суддів

Від наполегливої та самовідданої праці всіх, хто працює у судовій системі, великою мірою залежить збереження в суспільстві стабільності, миру та спокою! Служіння правосуддю вимагає від суддів та працівників судових органів високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості справі та наполегливості. Авторитет судової гілки влади великою мірою залежить від того, як чітко функціонує кожна її ланка, як сумлінно виконує свої обов’язки кожен її працівник.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, великого людського щастя, благополуччя Вам і Вашим родинам. Нехай Ваш високий професіоналізм, досвід та знання будуть і надалі сприяти підвищенню рівня правової свідомості та справедливість у нашому суспільстві.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь