Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день волонтера

Дата: 05.12.2023 08:59
Кількість переглядів: 102

5 грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера.  Це - свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання. Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.

В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас  – це діти, які зігрівають захисників листами, малюнками, цукерками та улюбленими іграшками, це пенсіонери, студенти, що віддають останні копійки аби допомогти військовим, це патріоти, що всіляко допомагають боронити нашу рідну українську землю від агресора, це люди, які віддають всі свої заощадження на лікування поранених, які забезпечують житлом та продуктами харчування тих, хто цього потребує. Волонтери витрачають свій вільний час на благо суспільства, присвячують йому свій талант, енергію і завзяття.

Дякуємо всім, хто присвячує свій талант, час, енергію індивідуальним і колективним акціям, виявляє щире бажання допомогти іншим, не чекаючи подяк та винагороди. Нехай ваші благі справи повертаються вам добром подвійно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь