Луцька районна рада
Волинська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Голова Луцької районної ради відвідав зустріч із президентом Національного Олімпійського комітету України, міністром молоді та спорту Вадимом Гутцайтом

Дата: 25.09.2023 13:59
Кількість переглядів: 142

22 вересня на Волинь з робочим візитом приїхав міністр молоді та спорту України, Президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт.

На зустріч із президентом Національного Олімпійського комітету України, міністром молоді та спорту Вадимом Гутцайтом були присутні голова районної ради Олександр Гурський, депутати районної ради, зокрема, Дмитро  Піддубний та Юрій Лобач, спортсмени з олімпійських видів спорту, учасники Олімпійських ігор та їх наставники, директори дитячо-юнацьких спортивних шкіл, представники фізкультурно-спортивних товариств, ветерани спорту.

Президент НОК України, міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт відзначив грамотою Національного олімпійського комітету України за вагомий внесок у розвиток олімпійського руху провідного спеціаліста обласного відділення (філії) Комітету фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимира Довганюка. Подяки НОКУ отримали Заслужений тренер України з веслування на байдарках та каное Федір Семенюк та заступник директора департаменту – начальник управління молоді та спорту департаменту культури, молоді та спорту ОВА Тетяна Грицук.

Посвідчення Заслуженого тренера України з рук міністра отримали: тренер викладач ОДЮСШ осіб з інвалідністю Микола Білера та директор обласної ДЮСШ осіб з інвалідністю Андрій Рожок, а посвідчення Заслуженого майстра спорту України - призерка Паралімпійських ігор Богдана Конашук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь