Луцька районна рада
Волинська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Кар’єрний хаб "ВОНА хаб. Луцьк" відсвяткував річницю створення 

Дата: 14.09.2023 11:41
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

У Луцьку підбили підсумки першого року роботи кар’єрного хабу «ВОНА хаб. Луцьк», що створений для допомоги у працевлаштуванні чи започаткуванні власної справи жінкам, котрі постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства.

В урочистостях взяла участь також заступниця керівника виконавчого апарату Луцької районної ради Тетяна Павлова-Багрійчук.

Як розповіли у кар’єрному хабі, впродовж року за консультаціями та психологічною допомогою звернулося 595 мешканок міської територіальної громади. 103 із них пройшли професійні курси перекваліфікації, після кар’єрних консультацій та проходження тренінгів 128 жінок знайшли роботу.

Тетяна Павлова-Багрійчук переконана, що кар’єрний хаб «ВОНА хаб. Луцьк» має усі перспективи для подальшого розвитку, адже є неабияк актуальним у цей непростий час.

«Жінки, які опинилися у складних обставинах потребують реальної допомоги, аби далі розвиватися, працювати і жити без сторонньої допомоги», – зауважила заступниця керівника виконавчого апарату.

Після урочистостей працівники, клієнтки та партнери хабу разом заклали алею з дерев різних порід. Кожне дерево символізує силу, стійкість, зростання та об’єднання жінок, котрі зробили крок до незалежності та долучилися до спільноти «ВОНА хаб».

Довідка: Проєкт “ВОНА хаб. Луцьк” реалізовується управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA) за фінансової підтримки USAID та у співпраці з Благодійною організацією “Синергія дії” і Благодійним фондом “Батерфлай”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь