Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Луцькому районі вже функціонує 95 "Пунктів незламності"

Дата: 30.11.2022 12:40
Кількість переглядів: 115

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук взяв участь у нараді керівництва Луцької районної військової адміністрації з головами громад щодо перезаключення договорів на газопостачання та організації роботи «Пунктів незламності».

Як наголосила начальниця відділу містобудування та архітектури, інфраструктури, екології, організації діяльності надання адмінпослуг Луцької РДА Валентина Шаєвська, громади повинні укласти догори із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» до 1 грудня. Крім того, змінились вимоги законодавства щодо електронних торгів, згідно яких сума покупки, на яку дозволено не проводити електронні торги із 50 тисяч гривень зросла до 100 тисяч гривень.

Про організацію пунктів незламності в населених пунктах розповів начальник Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області Руслан Безека. З його слів, на території Луцького району функціє 95 пунктів незламності, з них 73 – на території Луцька.

«У дні реального блекауту через пункти незламності, наші мобільні намети проходили сотні людей. Навіть зараз, коли відбуваються планові відключення електроенергії приходять люди», - наголосив Руслан Безека.

Він також наголосив щодо комплектації Пунктів незламності. Там обов’язково повині бути: генератор, комплекти освітлення, мережеві подовжувачі, обігрівачі, система супутникового зв’язку, запаси питної та технічної води на три доби, медичні аптечки, чайники, термоси, посуд тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь