Луцька районна рада
Волинська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Укладання прямих договорів із енергопостачальними компаніями зекономить бюджетні кошти

Дата: 11.10.2022 12:11
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Розуміючи важливість економії бюджетних коштів, Луцька районна рада вкотре рекомендує Горохівській міській раді напряму укласти договори із енергопостачальними компаніями. Це дозволить отримувати електроенергію та газ за ціною в рази меншою, ніж для комунального підприємства «Райтеплобуд».

Якщо за кубічний метр газу КП сплачує в межах 50 гривень, то для бюджетних установ, якою є Горохівська міська рада, вартість кубічного метра коливається у межах 16 гривень.

Крім того, з метою інформування населення та забезпечення відкритості влади Луцька районна рада надає додаткову інформацію із оренди об’єктів нерухомості в м. Горохів, які знаходяться на балансі районного комунального підприємства «Райтеплобуд»:

1. вул. Шевченка,15: орендар – управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради. Вартість оренди в рік – 1 грн. Постачання електроенергії та газу у 2021-2022 рр. здійснюється на основі прямих договорів між управлінням та енергопостачальними організаціями (прямий договір = 16 гривень за 1 кубічний метр газу).

2. вул. Шевченка, 21: орендар – редакція газети «Горохівський вісник». Вартість оренди в рік – 1 грн. Постачання електроенергії та газу у 2021-2022 рр. здійснюється на основі прямих договорів між редакцією та енергопостачальними організаціями.

3. вул. Незалежності, 2, 4-ий поверх: орендар – Горохівська міська рада. Вартість оренди в рік – 1 грн. Протягом 2021-2022рр. міська рада відшкодовувала вартість електроенергії КП «Райтеплобуд» згідно підписаного договору. Договір на постачання газу з КП «Райтеплобуд» не укладався.

4. вул. Шевченка, 6: орендарі – управління соцзахисту Луцької райдержадміністрації (1, 2 поверхи), управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради (3 поверх). Вартість оренди для обох управлінь – по 1 грн в рік. Протягом 2021-2022рр. управління відшкодовували вартість газу та електричної енергії КП «Райтеплобуд» згідно підписаних договорів.

5. вул. Шевченка, 17: орендар – Горохівська міська рада. Вартість оренди – 1 грн в рік. Протягом 2021-2022рр. Горохівська міська рада відшкодовувала вартість газу та електричної енергії КП «Райтеплобуд» згідно підписаних договорів, проте КП неодноразово надсилало міській раді повідомлення із пропозицією укласти договір напряму з обленерго.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь