Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Луцький район готовий до опалювального сезону на 85%

Дата: 22.09.2022 12:17
Кількість переглядів: 176

Господарства Луцького району готові до опалювального сезону на 85%. Про це стало відомо під час засідання колегії Луцької районної державної адміністрації.

Нагадаємо, що Луцька районна рада та особисто голова райради Олександр Омельчук із червня проводили консультативну роботу із головами територіальних громад щодо опалювального сезону для безперебійного функціонування установ та організацій.

Як розповіла начальниця відділу містобудування та архітектури, інфраструктури, екології, організації діяльності надання адміністративних послуг Луцької РДА Валентина Шаєвська, станом на 15 вересня проведено моніторинг об’єктів житлово-комунального господарства.

«Комплексна підготовка житлового фонду району готова до опалювального сезону на 77 % в загальному. Відомчий та житловий фонд, який обслуговується управителями, готовий на 100%. Будинки, в яких створені ОСББ, мають нижчий рівень готовності – 85%.

Всього в експлуатації підприємств та установ району є 255 котелень, з них 194 – комунальні котельні місцевих рад, 61 – відомчі. Повністю підготовлені до опалювального сезону 224 котельні, тобто 88%. Із загальної кількості котелень 88 працюють на газовому паливі, 16 на електриці, всі інші – твердопаливні», - зауважила Валентина Шаєвська.

За узагальненими показниками,  стан готовності господарств району становить 85%, що дозволяє прогнозувати практично повну готовність до початку опалювального періоду.

«Зима буде важка. Повертається коронавірус… Сподіваюсь, що критична інфраструктура не буде зруйнована, але все можливо. Нам потрібно бути готовими до будь-яких надзвичайних ситуацій», - наголосив голова Луцької районної військової адміністрації Анатолій Костик.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь