Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Підприємець з Києва звернувся до райради допомогти із пошуком виробничого приміщення у Луцьку

Дата: 14.04.2022 10:21
Кількість переглядів: 386

До Луцької районної ради звернувся приватний підприємець Станіслав Семенюк з проханням допомогти із пошуком виробничого приміщення під бізнес, яким він займався у Києві.

До війни у столиці підприємець надавав поліграфічні послуги та продавав канцелярію по усій території України.

«Поліграфію вивезли у Дніпропетровську область, один зі складів готової продукції у нас згорів – він розташовувався у селі Стоянка неподалік від заправки, яку обстрілювали. Припускаємо, що вогонь від заправки перекинувся на склади. Станки розрізали по найтонших частинах, які можна замінити, і теж перевезли на Дніпропетровщину. Наша фірма налічувала 10 працівників, а зараз ми готові перенести свій бізнес до Луцька, оскільки я сам родом звідси.  До війни обороти у поліграфії складали 7,5 мільйонів гривень річних, а по канцелярії – 12 мільйонів гривень», - розповів бізнесмен.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук наголосив, що Волинь, як і Луцький район, готові до переміщення бізнесу із тих міст, які зазнали руйнувань від російських окупантів.

«Районна рада активно співпрацює із управлінням Держпраці у Волинській області, яке має перелік торгових та виробничих майданчиків, які надають різні організації для релокованого бізнесу. Розуміємо, що в тилу мусимо продовжувати працювати та піднімати економіку, наповнювати бюджети та надавати людям робочі місця», - сказав Олександр Омельчук.

Перший заступник начальника обласного управління Держпраці Оксана Рубльова відгукнулась на прохання підприємця Станіслава Семенюка.  

«Ми максимально сприяємо бізнесу, будемо шукати приміщення, а також допоможемо із оформленням трудових відносин та охороною праці. Якщо потрібно, спільно із центром зайнятості залучимо необхідну робочу силу», - зауважила Оксана Рубльова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь