Луцька районна рада
Волинська область
Малий Герб України
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Церква "Спасіння", що у Підгайцях, відправила 200 бусів гуманітарної допомоги по Україні

Дата: 09.04.2022 14:22
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

200 бусів гуманітарної допомоги відправила в різні регіони країни Церква «Спасіння», з якою тісно співпрацює депутат Луцької районної ради Леонід Смалько.

Церкву «Спасіння», що у Підгайцях, відвідав голова Луцької районної ради Олександр Омельчук та депутат Волиньради Юрій Ройко.

Як розповів Леонід Смалько, днями 17 автомобілів із ліками та продуктами харчування було відправлено у Чернігів. Крім того, допомогу відвезли до Харкова, Запорізької області, Маріуполя, Києва, Сум тощо.

«Люди, які були в окупації, дуже потребують нашої допомоги. У Чернігові ми годували місцевих жителів, лікарі їх консультували прямо на вулиці та роздавали необхідні ліки. Я вважаю, що кожен з нас мусить робити цю роботу. Ми постійно збираємо допомогу і відправляємо її туди, де є потреба», - розповів депутат райради.

Він також наголосив, що повертаючись назад, вони перевозять евакуйованих людей. Для цього спеціально придбали броньовані автобуси.

«З Житомира вивезли 60 діток із вадами з притулку, які наразі перебувають у Чехії. Із Черкаської області також вивезли 50 дітей-сиріт віком до півтора року», - розповів Леонід Смалько.

Крім того, у церкві «Спасіння» зараз тимчасово перебуває близько сотні людей, яким допомагають дістатися кордону або підшукати житло.

Голова райради Олександр Омельчук щиро подякував пастору Миколі, депутату Леоніду Смальку за їхню невтомну працю та допомогу.

Також він закликає приєднуватися до збору продуктів харчування, медикаментів, засобів гігієни, речей першої необхідності та приносити їх у церкву за адресою: с. Підгайці, вул. Дубнівська, 1в.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь