Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

В Уляниках облаштують тренувальне стрільбище для тероборони

Дата: 21.02.2022 10:26
Кількість переглядів: 447

В селі Уляники на території колишнього військового містечка Луцька районна рада спільно з народним депутатом Вячеславом Рубльовим, Волинською обласною радою та Луцькою міською радою мають намір розчистити територію стрільбища для проведення тренувань бригадами територіальної оборони.

 «Спільно із народним депутатом Вячеславом Рубльовим, головою обласної ради Григорієм Недопадом, депутатом райради Юрієм Бондаруком та депутатом Луцької міської ради Романом Бондаруком ми оглянули територію полігону в Уляниках. Колишнє військове містечко є власністю Луцької районної ради і його територію слід привести до ладу та надати можливість батальйонам територіальної оборони здійснювати навчання. Тільки об’єднавши зусилля депутатів різних рівнів влади, ми досягнемо успіху, не чекаючи, що ворог прийде на нашу територію», - розповів голова Луцької райради Олександр Омельчук.

Як наголосив народний депутат Вячеслав Рубльов, починати наведення ладу на території полігону слід із стрільбища, площа якого – 700 на 100 метрів. Воно огороджене земляними насипами для стримування куль під час стрільби, але за десятки років невикористання стрільбище заросло хащами, тому потребує негайної розчистки.

Депутат Луцької районної ради Юрій Бондарук додав, що окрім розчистки території, потрібно додатково її огородити, встановити відповідні знаки та кулеуловлювачі.

«Потужності стрільбища дозволяють стріляти не лише з автоматів, а й з крупнокаліберної зброї – кулеметів і навіть гранатометів», - зауважив депутат райради.

Ймовірно, на території колишнього військового містечка в Уляниках в перспективі облаштують навчально-тренувальний центр територіальної оборони, який включатиме не лише стрільбище, а й інші необхідні локації для підготовки військових та цивільного населення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь