Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Чарукові відкрили оновлений дитячий садочок

Дата: 11.02.2022 16:17
Кількість переглядів: 283

 

У Чарукові Городищенської громади відкрили відновлений дитячий садок «Дзвіночок». Уже з наступного тижня заклад відчинить свої двері для 40 маленьких вихованців.

На урочисту для усієї громади подію приїхали народний депутат Вячеслав Рубльов, голова Волиньради Григорій Недопад, депутат Волиньради, радник голови Луцької райради на громадських засадах Юрій Ройко, депутати облради Юрій Харченко, Анатолій Никонюк та голова Городищенської громади Світлана Соколюк.

«Відновлення дитячого садочка почалося у 2021 році. Довелося розбирати його до стін, даху не було… За сприяння нардепа Вячеслава Рубльова із соцеконому нам виділили 1 мільйон 900 тисяч гривень, майже два мільйони гривень надав меценат нашої громади Анатолій Никонюк, 900 тисяч – кошти місцевого бюджету», - розповіла голова громади Світлана Соколюк.

Як зауважив народний депутат Вячеслав Рубльов, навесні на території садочка планується облаштувати дитячий майданчик для прогулянок та занять фізичною культурою, а також оновити фасад приміщення.

Вітання від голови Луцької районної ради Олександра Омельчука передав його радник Юрій Ройко.

«Є громади, в які хочеться приїздити, бо вона постійно розвивається. От такою є Городищенська територіальна громада. У ній відчувається синергія – поєднання зусиль мецената Анатолія Никонюка, який є Почесним громадянином Луцького району, народного депутата Вячеслава Рубльова, обласної ради, керівництва громади… Анатолія Никонюка я б назвав «Батьком громади», - зауважив Юрій Ройко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь