Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

ЛНТУ має намір створити об’єкт інноваційної інфраструктури Smart Volyn Hub

Дата: 10.02.2022 14:20
Кількість переглядів: 302

На запрошення ректора Луцького національного технічного університету Ірини Вахович голова Луцької районної ради Олександр Омельчук взяв участь у Дні депутата Волиньради.

Обранці громади  відвідали модернізований спортивний комплекс вишу, оглянули головний корпус, а також побували в учбово-лабораторному корпусі «Меридіан», в якому університет має намір створити об’єкт інноваційної інфраструктури Smart Volyn Hub.

На разі приміщення «Меридіану» вимагає термінового капітального ремонту, адже останній десяток років воно не використовувалось та руйнувалося.

Як розповіла проректор ЛНТУ, депутатка Луцької райради Надія Ковальчук, проєкт Smart Volyn Hub реалізовуватиметься на умовах співфінансування Міністерства регіонального розвитку, обласної ради.

Проєкт Smart Volyn Hub спрямований на позитивні зміни в інфраструктурі та нарощення інтелектуального, трудового потенціалу Волині через: підтримку перспективних ініціатив, навчання, підвищення кваліфікації та професійне зростання учасників проєкту (study); розвиток креативного мислення цільової групи (mind); надання можливостей для прискорення практичної апробації результатів роботи учасників простору (acceleration); налаштування якісного контенту для здійснення наукових та прикладних досліджень учасниками даного креативного хабу (research); забезпечення розвитку технологічної грамотності (technology).

«Усі позитивні зміни в ЛНТУ – заслуга менеджменту, команди на чолі із Іриною Вахович. Ми побачили, що вдалося зробити за короткий проміжок часу: відремонтований спорткомплекс, басейн, аудиторії, холи, нове обладнання, а також підтримуємо амбітні плани університету, зокрема Smart Volyn Hub. ЛНТУ повністю оновлюється і це помітно. Дуже приємно, що у Луцьку університети розвиваються, а їх очолюють професіонали своєї справи», - розповів голова Луцької районної ради Олександр Омельчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь