Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Колках з’явиться готельно-відпочинковий комплекс

Дата: 10.02.2022 08:42
Кількість переглядів: 627

Нещодавно з аукціону за 1,2 мільйона гривень Колківська громада продала майно колишнього комунального закладу «Волинський фтизіопульмологічний медцентр». Нерухомість придбало ТЗОВ «Грін зона».

Познайомити керівництво громади із підприємцем приїхали голова Луцької районної ради Олександр Омельчук, помічник народного депутата Вячеслава Рубльова Юрій Ройко та депутати райради Микола Васага і Лариса Понєдєльник.

Під час підписання документів із придбання майнового комплексу секретар Колківської селищної ради Наталія Рейкіна поцікавилась у власника «Грін зони», що саме він має намір робити із придбаним майновим комплексом.

«Плануємо створити готельно-відпочинковий комплекс, нові робочі місця, сплачувати податки до бюджету громади для її покращення, розвитку та туристичної привабливості», - розповів він.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук вважає, що кожного інвестора, який має намір розвивати громаду, треба шанувати.

«Важливо, аби бізнес і влада спілкувалися та знаходили спільні точки дотику, кожного інвестора треба шанувати та підтримувати. Влада має бути відкритою для бізнесу, тому Луцька районна рада і Колківська громада об’єдналися, щоб інвестор відчув нашу підтримку», - зауважив Олександр Омельчук.

Після спілкування у селищній раді голова райради з депутатами відвідали територію придбаного ним майнового комплексу, що на вулиці Романівська, 91. Депутатка Лариса Понєдєльник звернула увагу на велику кількість сосен незвичайної форми. Микола Васага пояснив, що ця територія є місцем сили.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь