Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Молодіжна рада при Луцькій райраді реалізовуватиме освітній та історичний проєкти

Дата: 08.02.2022 10:03
Кількість переглядів: 451

У жовтні 2021 року при Луцькій районній раді було створено Молодіжну раду. До її складу шляхом голосування обрано 25 членів. Очолює Молодіжну раду Надія Ясинська.

Протягом кількох місяців функціонування члени Молодіжної ради активно долучалися до громадських заходів у Луцьку, зокрема до Дня Гідності та Свободи, вшанування жертв голодоморів, благодійної коляди для діток Небесного Легіону, Дня Соборності України, провели онлайн-зустріч з Конгресом молодіжних рад, а також взяли участь в інтелектуальній грі «Світ громад».

«Молодіжна рада при Луцькій районній раді має намір запустити декілька проєктів, пов’язаних з освітою та історією. Щодо освіти ми плануємо популяризувати навчальні заклади – коледжі, технікуми, вузи, серед школярів, молоді для того, щоб вони свідомо підійшли до вибору майбутньої професії та навчального закладу.

Також Молодіжна рада при Луцькій райраді  має ідею історичного проєкту у форматі цікавому для молоді, можливо це будуть відеоролики. Важливо нагадувати історію України, її становлення як незалежної держави. Адже історія повторюється, а висновки не робляться», - розповіла Надія Ясинська.

Крім того, члени Молодіжної ради знайомляться із роботою районної ради та депутатів, відвідують комісії та сесії.

«Вони отримують досвід і розуміння того, що таке місцеве самоврядування і цілком ймовірно, що у майбутньому члени «молодіжки» пов’яжуть своє життя із громадською діяльністю та депутатством. Деякі з них уже є помічниками депутатів різних рівнів. Взагалі вважаю, що Молодіжна рада – це кузня кадрів для органів місцевого самоврядування. Хочу наголосити, що ми відкриті до співпраці з молоддю», - переконана голова Молодіжної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь