Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

«План агресора не спрацював! Українці демонструють стійкість», - керуючий справами Луцької райради Андрій Лев

Дата: 04.02.2022 10:25
Кількість переглядів: 298

Росія веде проти України гібридну війну і саме зараз українці стикнулися з одним із компонентів такої війни – з інформаційно-психологічною атакою. Про це заявив заступник керівника, керуючий справами Луцької районної ради Андрій Лев.

«Мета інформаційно-психологічної війни – зробити так, щоб люди побігли скуповувати гречку, сірники та знімати гроші з рахунків у банках. Бо будь-який хаос ослаблює державу й робить її керівництво більш вразливим до шантажу й ультиматумів.

Але план агресора не спрацював! Українці демонструють стійкість і прекрасно розуміють, у чому задум ворога. Спокій громадян допомагає нашим військовим, дипломатам і розвідникам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців», - вважає керуючий справами.

Андрій Лев також наголосив, що силові структури з 2014 року не раз доводили, що можуть успішно відбивати удари противника й боротися зі значно сильнішим ворогом.

«Завдяки їхнім професійним діям – від рядового до генерала – ми досі живемо в незалежній Україні. Крім того, наші західні союзники допомагають нам зброєю, обладнанням та спорядженням, а також задіюють усі можливі політико-дипломатичні інструменти. Фактично весь світ попереджає Росію про фатальні наслідки прямого вторгнення в Україну, тож агресор не може не розуміти, що заплатить колосальну ціну», - резюмував керуючий справами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь