Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

"Не треба панікувати!", - голова райради Олександр Омельчук про можливе вторгнення російського агресора

Дата: 31.01.2022 09:37
Кількість переглядів: 375

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук взяв участь у нараді із представниками штабу територіальної оборону.

Під час наради голова Луцької РДА, керівник району територіальної оборони Володимир Кец представив новопризначеного командира Луцького районного батальйону територіальної оборони, який розповів про роботу щодо матеріально-технічного забезпечення та формування особового складу батальйону Сергія Осадчука.

Також розглядалося питання щодо діяльності штабу територіальної оборони у 2022 році. За інформацією т.в.о. начальника районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, штаб та правоохоронні органи Анатолія Буяльського, силові та спеціальні структури району працюють у штатному режимі та готові до дій у разі можливого виникнення надзвичайної ситуації.

Підсумовуючи нараду, голова Луцької РДА Володимир Кец наголосив на розумінні спільної відповідальності усіх посадових осіб, керівників силових та правоохоронних органів в районі щодо виконання поставлених завдань в частині ефективної розбудови системи територіальної оборони району та планом дій, який включає посилення роботи у разі введення особливого періоду.

Голова райради Олександр Омельчук наголосив на важливості роз’яснювальної кампанії, аби зняти соціальну напругу серед населення щодо можливого вторгнення російського агресора.

«У нас все є: зброя, бомбосховища, військові працюють злагоджено та готові до різних варіантів розвитку подій. Завдяки Волинській обласні раді функціонує штаб територіальної оборони. Вже як у 2014 році не буде, коли у Фейсбуці здавали позиції військових. Як діяти у разі нападу ворога – це справа військових під грифом «Секретно», а не населення, тому не треба породжувати паніку у розмовах на кухні!», - зауважив Олександр Омельчук.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь