Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

У Горохові владці сприяють церкві Московського патріархату

Дата: 29.11.2021 11:03
Кількість переглядів: 186

Горохівська влада сприяє Українській Православній Церкві Московського патріархату і це неприпустимо, - вважає депутат Луцької районної ради, член фракції ВО «Свобода» Віктор Магурчак.

Відомо, що рішенням сесії Горохівської міської ради від 8 листопада 2021 року релігійній громаді Різдва Христового УПЦ МП затверджено технічну документацію із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок, які перебували у її постійному користуванні, площею 0,08 га та 0, 02 га для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

«Восьмий рік триває війна! І одним із компонентів цієї гібридної війни є якраз Українська православна церква Московського патріархату, яка використовується Росією як засіб впливу на прихожан. Ми прекрасно розуміємо, що у Москві будь-яка церковна незалежність від державної влади відсутня. Російська церква – провідник ідей та настроїв, які створюють протиріччя із українськими ідеями.

Депутати мають розуміти це! Храмів Московського патріархату не повинно ставати більше на території України, бо вони використовуються як елементи ошукання українців. Фракція «Свобода» у Горохівській міській раді не підтримала цей проєкт рішення», - вважає депутат Луцької районної ради Віктор Магурчак.

Діяльність ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь