Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Заслуженому вчителю України Ганні Бабій - 81 рік!

Дата: 24.11.2021 10:55
Кількість переглядів: 182

Заслуженому вчителю України, ветерану педагогічної праці Ганні Федорівні Бабій, яка проживає у селі Ощів Луцького району, виповнився 81 рік.

Із днем народження педагога привітали начальник відділу освіти, науки, культури, молоді, спорту та медицини Луцької райради Віктор Білик, радниця голови районної ради Віра Баландіна та директорка школи села Ощів Наталія Притолюк.

Посадовці передали вітання іменинниці від голови райради Олександра Омельчука, побажали міцного здоров’я та подякували за багаторічну сумлінну працю в галузі освіти.

Ганна Федорівна Бабій народилася у селі Стрільче у 1940 році. ЇЇ батьки працювали у колгоспі.

Навчалася у Смиківській загальноосвітній школі, після закінчення якої вступила до Сокальського педучилища. У 1966 році закінчила Луцький педагогічний інститут імені Лесі Українки, де здобула фах учителя історії та української мови.

У 1978 році обрана депутатом Горохівської районної ради. З 1979 по 1991 – депутат Волинської обласної ради народних депутатів. Ганна Бабій безпосередню брала участь у вирішенні питань завершення будівництва Сенкевичівської середньої школи, прокладання шосейних доріг у селах Вільхівка і Терешківці, під'їздів на тракторні бригади й ферми місцевих колгоспів, відкриття сучасних закладів торгівлі і побуту тощо.

«Реформа освіти в сучасний період передбачає перехід до Нової української школи, у якій учень разом зі знаннями отримує вміння їх застосовувати, змінюються методи викладання, формат спілкування і співпраці учнів, учителів і батьків, впровадження проектної роботи та навчання через діяльність. Виконання цих завдань не можливе без співпраці учнівського, батьківського та педагогічного колективів», - переконана Заслужений учитель України Ганна Бабій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь