Луцька районна рада
Волинська область
gov.ua Місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт депутатки Луцької районної ради Валентини Рижук

Дата: 18.11.2021 10:51
Кількість переглядів: 224

ЗВІТ депутата

Луцької районної ради 8 скликання

РИЖУК Валентини Іванівни

за 2021 рік 

У відповідності до ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» інформую про свою депутатську діяльність за звітний період.

Обрана депутатом Луцької районної ради від Політичної партії «Слуга народу». Є членом постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА. Народилась 13 жовтня 1971 року у Горохівському районі Волинської області. Здобула повну вищу освіту у Луцькому державному педагогічному інституті імені Лесі Українки, 1992 рік, факультет педагогіки та психології початкового навчання, спеціальність – вчитель початкових класів, а також Волинський державний університет імені Лесі Українки, 1995 рік, факультет практичної психології, спеціальність – психолог-практик.

 

Свою трудову діяльність розпочала:

07.1992-11.1993  вихователь Берестечківського дитячого ясла-саду «Малятко»;

11.1993-09.2001 – вихователь  Берестечківського ПТУ-27;

09.2001-08.2010 практичний психолог  ПТУ-27 м. Берестечка;

08.2010-08.2011 – заступник директора по навчально-виховній роботі ПТУ-27 м. Берестечка;

08.2011-08.2015 – заступник директора з навчально-виробничої роботи ПТУ-27 м. Берестечка;

08.2015-02.2017 – практичний психолог комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 Луцької міської ради»;

07.2017-05.2018 – завідувач районної психолого-медико-педагогічної консультації відділу освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту Луцької районної державної адміністрації;

06.2018-09.2019 – заступник директора  «Волинського державного обласного навчально-курсового комбінату» УОП «Укрінтеравтосервіс»;

10.2019-01.2021 начальник відділу освіти та культури Луцької районної державної адміністрації Волинської області;

01.2021-06.2021– начальник управління гуманітарної політики Луцької районної державної адміністрації Волинської області;

 З 06.2021 – до ц.ч. – заступник голови Луцької районної державної адміністрації.

 

Під час здійснення своїх депутатських повноважень керуюсь Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом Луцької районної ради.

Пріоритетними напрямками роботи вбачаю захист інтересів громади і виборців, виконання доручень виборців у межах депутатських повноважень, передбачених Законом України «Про статус депутатів місцевих рад». Протягом звітного періоду постійно відвідувала сесії Луцької районної ради та засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, адже більшість питань, що ухвалюються депутатами, мають безпосередній вплив на життєдіяльність та розвиток жителів Луцького району в цілому.

Активно долучаюсь до розробки проєктів рішень районної ради. Також разом з іншими депутатами районної ради вирішувала нагальні проблеми Луцького району та виборців.

За моєї участі та ініціативи було розроблено та розглянуто на засіданнях постійних комісій з подальшими прийняттям  на сесіях районної ради наступні Програми:

програма фінансування заходів з ліквідації установ, які фінансуються з районного бюджету;

районна програма розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини на 2021 – 2025 роки;

районна цільова соціальна програма «Молодь Луцького району» на 2021-2025 роки;

районна цільова соціальна програма розвитку фізичної культури та спорту на 2021-2023 роки;

патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення приписки і призову юнаків на строкову військ;

підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції, бійців операції Об’єднаних сил та членів їх сімей на 2020-2022 роки.

Як депутат Луцької районної ради та заступник голови Луцької райдержадміністрації працюю на підтримку державної політики у сферах освіти, культури, спорту та охорони здоров’я в районі шляхом ухвалення відповідних рішень органів державної влади та органів місцевого самоврядуванняАктивно працюю над проблемою подолання епідемії захворювання (COVID-19) спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 в межах своїх повноважень.

При ухваленні рішень завжди враховую думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності району, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень.

У своїй роботі керуюся принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважаю, що вміння слухати людей, розуміти їх проблеми – це головна мета депутата будь-якого рівня .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь